Fisk i farver - en læsekonkurrence

Sommertid er læsetid! Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne inviterer skoleelever fra 6-15 år til at deltage i bibliotekets læsekonkurrence sommer efter sommer.

Konkurrencen ”Fisk i farver” går ud på, at børnene udfylder en fisk på biblioteket, for hver bog de har læst, og putter den i fiskenettet på biblioteket i Broby, Faaborg, Ringe eller Årslev. Efter sommerferien hiver bibliotekerne fangsten i land og finder de børn, der har læst flest sider i de forskellige aldersgrupper. Jo flere sider hvert barn læser i perioden, desto større er chancen for at vinde en bogpræmie. 

Lystlæsning – ikke pligtlæsning

Faaborg-Midtfyns børnebibliotekarer går meget op i, at børnene får mulighed for at læse lige præcis de bøger, de har lyst til. Det er sommerferie. Det handler om tid og ro til at fordybe sig i de gode historier eller emner, man interesserer sig for. Og vi står klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige bøger!

I sommeren 2022 starter konkurrencen den 25. juni og slutter den 7. august, hvor den forhåbentligt store fangst af fisk landes. Vinderne vil få direkte besked.

God læselyst!