De fynske biblioteker præsenterer

Hvert dansk folkebibliotek er et selvstændigt hus fyldt med aktiviteter og tilbud. Men sammen med alle de andre biblioteker bliver de en del af noget større.

De fynske folkebiblioteker arbejder sammen på mange forskellige måder. Det gælder bl.a., når det handler om aktiviteter og arrangementer. 

Under overskriften ”De fynske biblioteker præsenterer” vil du blive præsenteret for aktiviteter, som laves i et samarbejde mellem flere fynske biblioteker. Det vil altid være aktuelle og spændende aktiviteter, der vil henvende sig til alle fynboer.
Her på siden kan du se, hvad som der sker lige nu. Vi håber, du har lyst til at deltage.

 

Fyn skriver i november 2020

 • Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne indretter i november et hyggeligt skrivehjørne, der inviterer til at skrive det brev, du aldrig fik sendt. Tilmed kan du være med i konkurrencen om at skrive om dit bedste, danske rejseminde. Der er desuden skriveworkshop med forfatter Pernille Nederland for 10-12-årige på Ringe Bibliotek - godt nok i efterårsferien og igen i d. 23. januar; dermed ikke helt i november. Hold øje med nyt under "nyheder" her på fmbib.dk
   
 • På Odense Bibliotekerne skrives der også breve og postkort i perioden.. 
   
 • Langeland Biblioteket hænger post-its op, for hvad er det nu, vi skal huske ikke at glemme her i livet? Kom og skriv dit bud.
   
 • Du kan skrive en tekst om din oplevelse af, hvordan det har været at stå midt i en pandemi i 2020. Har du hadet det, eller har det givet dig noget? Er der sket noget særligt, du har lyst til at dele? Teksterne bliver samlet af Kerteminde bibliotek, som vil udgive dit og de andres bidrag – en samling beretninger til eftertiden.
   
 • Er du i gang - eller vil du i gang - med et lidt større skriveprojekt, kan du få adgang til en portal for alle skrivende fynboer. Her er der lejlighed til at få gode råd af udgivne forfattere, til at gå i gang med en udfordring eller simpelthen nyde (godt af) fællesskabet med andre skrivenørder. Send en mail til langeland.bibliotek@langelandkommune.dk, så modtager du anvisningerne på, hvordan du kommer med.