Biblioteket Kommer

Biblioteket Kommer er en service for alle, som på grund af sygdom eller handicap ikke selv kan komme på biblioteket.

Som Biblioteket Kommer låner bliver du tilknyttet en bibliotekar, der sørger for, at du får de materialer sendt, som du ønsker dig. Det er også muligt selv at komme på biblioteket for at vælge dine materialer og få dem bragt hjem. Tilbuddet er gratis for borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune, og du kan deltage, uanset om du bor i egen bolig eller på ældrecenter.

Hvad kan du låne?

Du kan bl.a. låne romaner, biografier, rejsebøger og lokalhistorisk materiale.

  • Bøger med stor skrift
  • Lydbøger indtalt på lyd-CD eller MP3
  • Musik-CD'er og DVD-film
  • Blade og tidsskrifter


Afspillere

Biblioteket råder over en CD-afspiller til udlån, en såkaldt "Daisy-afspiller". Den er beregnet til dels at kunne afspille almindelige CD-er, men også de nye MP3 lydbøger. Ved lån af en "Daisy-afspiller" kan du få afprøvet, om du har lyst til at "læse" bøger på denne måde.

Register

Biblioteket samler en oversigt over dine lån i et register. Det er for at sikre, at du ikke får de samme materialer flere gange. Du skal ifølge registerloven give biblioteket lov til at gemme disse oplysninger. Vi sletter oplysningerne, når du bliver udmeldt.

Tilmelding

Ønsker du flere oplysninger, eller vil du tilmelde dig selv eller en pårørende til ordningen? Så kontakt dit lokale bibliotek, følg dette link til vores kontaktoplysninger.

Du kan ringe eller sende en mail til biblioteket, og du vil efterfølgende blive kontaktet. Vi skal vide hvilken by du eller din pårørende bor i, da det afgør hvilket af bibliotekerne du eller din pårørende vil blive tilknyttet som Biblioteket Kommer låner.

bibliotek@fmk.dk

Faaborg Bibliotek: 7253 8100

Ringe Bibliotek: 7253 8150

Årslev Bibliotek: 7253 8170

Broby bibliotek: 7253 8180