PC, print og kopi

Du kan kopiere, printe og bruge internet/PC på biblioteket. Kontakt dit lokalbibliotek for yderligere oplysninger. Generelt gælder følgende:

Internet på biblioteket

Biblioteket har publikums-PC'er med fri adgang til internet. Der er også adgang til Microsoft Office med Word, Excel, Powerpoint mv. Du kan hente filer og gemme data på USB-stick. Du kan printe ud fra computerne mod betaling. Du kan sende og modtage e-mail.

Regler for benyttelse af bibliotekets computere

Al brug af bibliotekets computere sker på eget ansvar. Biblioteket påtager sig intet ansvar for data, der efterlades på computeren. Det er ikke tilladt at installere programmer på pc'en, heller ikke hjælpeprogrammer fra internet, ligesom der ikke må ændres i computerens opsætning. Det er ikke tilladt at bruge computerne til pornografiske, voldelige eller racistiske formål. Gældende dansk lov skal overholdes. Enhver ulovlig brug af internet anmeldes til politiet.

Trådløst internet / Wi-Fi

Faaborg-Midtfyn Kommune tilbyder alle borgere adgang til trådløst internet på biblioteker, skoler og andre kommunale bygninger. Hastigheden er 1 Mbit.

For at bruge Wi-Fi skal du vælge BORGERNET under wi-fi indstillinger. Herefter går du på internettet, og accepterer betingelserne for at bruge Borgernet - og så er du klar. 

Spørg personalet på biblioteket, hvis du har brug for hjælp.

Kopi/scanning/print

Du kan selv bruge bibliotekets fotokopimaskine. Kopimaskinen kan desuden scanne til en e-mail adresse, som du selv indtaster. Kopimaskinen bruges også som printer fra biblioteks-computerne. Du kan printe fra din egen bærbare pc eller mobile enhed ved at bruge print.princh.com. Betaling for prints kan ske med kortbetaling eller Mobile Pay. I den betjente tid er det også muligt at betale kontant hos personalet.

Pris pr. side for kopi og print:

Papirkopi A4: Sort/hvid: 1 kr. / Farve: 2 kr. 
Papirkopi A3: Sort/hvid: 2 kr. / Farve: 4 kr. 
Scan til e-mail: gratis

Spørg personalet hvis du er i tvivl.