Biblioteksorienteringer

Besøg biblioteket med din klasse. Vi laver biblioteksorienteringer for alle klassetrin.

Det er altid dejligt med besøg - og vi elsker især at få besøg af nysgerrige klasser og deres lærere. Vi tilbyder flere forskellige biblioteksorienteringer - det afhænger helt af, hvilket bibliotek I ønsker at besøge og hvilket klassetrin, der er tale om. Du er altid velkommen til at kontakte dit lokale bibliotek og få en snak med en børnebibliotekar.

Hvad er en biblioteksorientering? 

Det er et rigtig godt spørgsmål - og der er rigtig mange svar på det. En biblioteksorientering kan indebære alt fra højtlæsning og fortællinger til rundvisninger og hjælp til at finde frilæsning eller materialer til emneuger og opgaver. Vi skræddersyer din biblioteksorientering efter dine behov. 

I de større klasser kan vi også tilbyde mere målrettet undervisning i at finde materialer, lære vores digitale portaler at kende, lave book-bentos eller emner som genrer, emnesøgning og kildekritik.

Inden besøget...

Inden i kommer til jeres bookede biblioteksorientering er det vigtigt, at alle elever er oprettet som lånere, hvis de skal låne noget. 

For at oprette børn og unge under 18 år, skal vi have deres forældres tilladelse. Eleverne skal før biblioteksorienteringen få deres forældre til at udfylde denne indmeldelsesblanket og komme forbi med deres forældre på biblioteket for at blive oprettet. Vi kan ikke oprette børnene uden deres forældres tilstedeværelse. 

Booking: senest 14 dage før ønsket besøg - find kontaktinformationer her →

Varighed: 1,5-2 timer