Bog og Bio - læs bogen, se filmen!

26.01.23
Stine Pilgaards bestseller "Meter i sekundet" er filmatiseret! Kom med til Bog & Bio sammen med bibliotekets Camilla og Mai, der byder på en filmintroduktion og inviterer til samtalecafé efter filmvisningen.

Igen i år byder Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne i samarbejde med Helios i Faaborg og Ringe Bio i Ringe velkommen til en aften om en god, filmatiseret bog. Bog & Bio, hedder samarbejdet, og det betyder, at filmvisningen får følgeskab af en kort introduktion før filmvisningen og en samtalecafé umiddelbart efter filmvisningen. Det er helt og aldeles valgfrit, om man vil være med til samtalecaféen efter filmen. 

Denne gang skal det handle om Stine Pilgaards bestseller ”Meter i sekundet” (2020) om et ungt københavnerpar, der flytter til en højskole i Jylland, hvor han har fået arbejde. Hun falder ikke sådan lige til, men finder arbejde som brevkasseredaktør på den lokale redaktion.

Det humoristiske portræt af provinsen er meget genkendeligt, og Camilla Sejerøe og Mai Ruby fra biblioteket glæder sig til at udforske det sammen med biografgæsterne. Vi kan afsløre, at provinslivet ikke er fremmed for nogen af dem!

 

Billetsalg

Bog & Bio i Helios Biograf & Kulturhus, Faaborg, d. 3. februar kl. 19.30.

Bog & Bio i Ringe Bio, Ringe, d. 28. februar kl. 19.30.

Materialer