Bestil bogkasse

Står du og mangler bøger til din institution, undervisning eller til frilæsning i klassen? Så kan du nemt bestille en bogkasse fra Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne her ↓

Vi pakker bogkasser til dig, der har brug for mere end et par bøger til din institution. Det er nemt og enkelt, og sparer dig for en masse tid og besvær. Det kan være, at du står og mangler en stak billedbøger til børnehaven eller er på udkig efter nogle spændende frilæsningsbøger til dine elever i klassen. Vores børne- og ungebibliotekarer står klar til at pakke bogkasser, der passer til netop jeres behov. I formularen herunder beder vi om alle de oplysninger, vi har brug for, for at pakke de bedste bogkasser til jer. 

Alt, du skal gøre, er:

  • Udfylde formularen herunder
  • Afvente en e-mail fra os
  • Afhente bogkassen på det valgte bibliotek

Det med småt

Dette tilbud er henvendt til lærere og lignende på institutioner beliggende i Faaborg-Midtfyn Kommune. Du kan maksimalt bestille 50 bøger pr. kasse, og du får besked fra os, så snart kassen er klar til afhentning. 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.