Æsken pressefoto

Om dette arrangement

Tid
13:30 - 14:15
Pris
Gratis
Adresse
Polymeren, Port 10
Stationsvej 69
5792 Årslev
Arrangører
Målgruppe
Familier
Børn

Musikfortælling med Æsken: Momo og Tidstyvene på Årslyd 2023

03.06.23
"Tid er liv og livet bor i hjertet."

Med udgangspunkt i Michael Endes fortælling om Momo og Tidstyvene, inviterer børnemusikgruppen ÆSKEN alle børn med på en musikalsk og inddragende rejse, som handler om tid og liv.

Æsken har pakket deres trækvogn og kufferter, og ud fra disse fremtryller de elementer fra historien, som børnene inddrages i. Momo og Tidstyvene er en musikalsk fortælling, en mellemting mellem en koncert og et teaterstykke, hvor børnene aktivt er med i fortællingen. Sammen med Æsken får børnene mulighed for at spille, lege, filosofere, tænke, lytte, mærke, finde på og ikke mindst, bruge deres fantasi, grine og have det rigtig sjovt!

Om ÆSKEN 

ÆSKEN er et prisvindende orkester, som har eksisteret siden 2015. De har turneret i hele Danmark med inddragende, humørfyldte og energiske koncerter for børn og deres forældre! Æsken vandt i december 2017 en Danish Music Awards i kategorien Børnejazz. Fælles for alt hvad Æsken laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn, for legen og for musik.

Æsken er skabt af de to musikanter og tumultører Lasse Bech Kiilerich (drm., voc.) og Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.), og ledsages af spillekumpanerne Kristian Koldbro (bas), Janus Holst Aaen (gt., voc.) og Scott Christian Westh (trompet). 

Til familier med børn i alderen 2-8.

Med støtte fra Den Faberske Fond, Nordea-fonden og Slots- og Kulturstyrelsen.