Thomas Korsgaard

Forfatterstafet: Thomas Korsgaard

27.03.24
Thomas Korsgaard: Et landskabsmaleri af skæbnefortællinger.

I sin nye novellekreds tager Thomas Korsgaard os med til en egn, som læserne kender fra trilogien om Tue. Det er en fortælling om drenge og fædre og deres maskulinitet. Om at være “snydt ud af næsen” på sine forældre på godt og ondt i et lille lokalsamfund, hvor alle kender alle og personerne går igen på kryds og tværs i de 16 noveller.

 

Thomas Korsgaard: Et landskabsmaleri af skæbnefortællinger

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Thomas Korsgaard og hans forfatterskab.

Om Forfatterstafet

Forfatterstafetten er dybdegående interviews om nogle af tidens rigtig gode bøger fra danske forfattere, og har du først nu opdaget den kan du gå på opdagelse i mange timers spændende forfatterinterviews fra tidligere udgaver af forfatterstafetten som podcast eller video på forfatterweb.dk

Mød blandt andre Caspar Eric, som taler om nødvendigheden i at skrive "Nye balancer - handicapdigte" netop nu, Solvej Balle, som fortæller om sin septologi in-the-making "Om udregning af rumfang", som hun allerede for de første tre bind fik Nordisk Råds Litteraturpris 2022 for, og Kim Blæsbjerg, som fortæller om Cheminova-romanen "De bedste familier", som indkasserede ham Jyllandspostens Litteraturpris 2023 og De Gyldne Laurbær. 

Podcasten finder du i din foretrukne podcast-app.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Oprindeligt skrevet af Ingeo, Mariagerfjord Bibliotekerne.

Materialer