Fra filmen "Lulu" (Filmstriben)

Se en 0-points film på Filmstriben i maj

Af Anonym (ikke efterprøvet)
03.05.23
I maj er der mulighed for at se kortfilmen 'Lulu' fra 2014 til 0 point.

Galleristen Lulu elsker Henrik, som er en af hendes største kunder. Henrik er også vild med Lulu, men er gift med Sophia, som han driver sit firma med. Henrik inviterer Lulu med til sit gods i Frankrig. Turen skal være deres alene, en begyndelse til noget nyt. Men i huset i Frankrig forstyrres idyllen, da Henrik og Sophias feminine søn, David, uventet dukker op for at holde læseferie fra sin kostskole.

Lulu og David prøver begge at finde deres vej i livet og i forholdet til Henrik. De søger begge efter kærlighed og higer efter at blive set som dem, de er.

Instruktøren er den dansk-franske Caroline Sascha Cogez, der også har instrueret den fine dokumentar 'Hun synger'. Hovedrolleindehaverne spilles af Malin Crépin, Jens Jørn Spottag og Andreas Holm Dittmer.

Find filmen her:

Både i litteraturen og i filmens verden er forholdet mellem far og søn skildret adskillige gange, på godt og ondt. Der er den fraværende far, den strengt patriarkalske, den voldelige, den alkoholiske, den følsomme, og ham der virkelig forsøger at have et godt forhold til sit afkom. Se flere film med teamet far-søn-forholdet: https://fjernleje.filmstriben.dk/list?type=local&key=1222