Ophav: Canva

5 plader der kan hjælpe dig igennem det sidste af vinteren

17.02.23
Lån en god vinyl med hjem, der kan lune i en kold tid.

Nice Cave – Skeleton Tree. Accepter at det stadigvæk er mørkt om morgenen og tidligt om aftenen. Dyrk mørket i selskab med Nick Caves melankolske toner, i takt med at solen kravler højere op på himlen.

Jakob Bro – Time. Solen hænger lavt, men den rører på sig. Svøb dig ind i Jakob Bros nordiske tone med mester-saxofonisten Lee Konitz. Langsomt vil du kunne mærke foråret forude!

Bill Evans Trio – Sunday at Village Vanguard. Tag på jazzklub, det kan lindre alt! Her med en af jazzhistoriens fornemmeste trioer fra 60'erne. Scott LaFaro, Paul Motion og Bill Evans!

Kira Skov – Spirit Tree. Kira Skovs melankolske klang er perfekt til en februaraften med tid til fordybelse. Nyd de dragende duetter på denne plade, inden haven kalder!

Girls In Airports - Dive. Vi kan alle trænge til en omgang farverig eksperimenterende indie-jazz. Dyk ned i den kringelkrogede jazz-jungle på dette album med blæseinstrumenter, keyboardflader og transporterende trommer. Et passende univers at besøge, når nu det alligevel regner og blæser udenfor.

Alle vinyler kan lånes på biblioteket.