Få inspiration til fremtidens bæredygtige køkken og lær at lave mad af rester i stedet for at smide dem ud. For alle der søger ny inspiration i køkkenet og især de mere klimabevidste
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Bidrag af
Beskrivelse
Liselotte Kira Gregers Andersen bruger også navnet Kokken på Kanten
ISBN
9788771717525
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2021)
Omfang
225 sider
Forlag
DreamLitt
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
I dag d. 29. september er National Madspildsdag
Biblioteket anbefaler inspirerende kogebøger, fakta og guides til dig, der gerne vil forbruge mere bæredygtigt og stoppe spild af mad.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Virkelig lækre og meget inspirerende opskrifter i en flot layoutet bog. Meget indbydende fotografier og velfungerende, letforståelige opskrifter