- Bog
Bæredygtig kost : en guide til valg af bæredygtig kost med omtanke for miljø og dyrevelfærd
Af Julie Juanita Larsen (2019)
Om begrebet bæredygtighed i forhold til kost, fx hvordan man kan undgå madspild, skære ned på kødet og forståelse for de enkelte mærknings-ordninger. Med cases om fagfolk, familier og ildsjæle, der har taget et aktivt valg om bæredygtighed til inspiration samt en samling bæredygtige opskrifter
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
61.38
Bidrag af
ISBN
9788793575653
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
216 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
I dag d. 29. september er National Madspildsdag
Biblioteket anbefaler inspirerende kogebøger, fakta og guides til dig, der gerne vil forbruge mere bæredygtigt og stoppe spild af mad.Læs mere - Nyhed
FNs verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion
Vores overforbrug skal ned, og ressourcerne skal cirkulere rundt igen og igenLæs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Velskrevet og veldokumentret. En bog at blive klog og inspireret af. Lækkert layout