Nyt program ude nu! Se hvad der sker i juli, august og september!

03.07.23
Vores nye program med arrangementer for juli, august og september er netop landet - find det på biblioteket og dyk ned i det hele her på hjemmesiden!

Sommeren er lig med tid udenfor og derfor kan du også møde biblioteket i det fri henover sommeren. I august fejrer biblioteket øhavet, i Tulip-bygningen på havnen i Faaborg - to festlige dage for hele familien.

Sensommeren byder også på en dejlig aften i Ringe, når biblioteket inviterer til vinylcafé og børneaktiviteter til Open by Night.

Sæsonen byder på kreative workshops for børnefamilier, Babymusik og Musik & Sprog for de mindste, og ikke mindst Ulvetimen - for ikke at tale om de løbende aktiviteter, der fortsætter fra måned til måned.

I september og oktober kan du under temaet Litteratur i øret bl.a. kombinere højtlæsning med en gåtur i naturen.

Du kan også komme til litteraturforedrag, og få smagsprøver på den franske litteraturscene, og de mange prisvindende franske romaner der udkommer i disse år.

Børnebogsforfatteren Josefine Ottesen besøger os og fortæller om sin kommende fantasyroman 'Drømmemesteren', og der er lagt op til en festlig aften, når vi fejrer Lucinda Riley og hendes fortælling om de 7 søstre.

Livestreams fra Aarhus Universitet er også tilbage med ny viden på programmet, hvor førende eksperter som Eske Willerslev fortæller om den nyeste forskning indenfor deres forskellige felter.

Find alle arrangementer i kalenderen her

God sommer og god fornøjelse!