Foto: Nikolaj Deleuran

Nyt forårsprogram kan findes på dit bibliotek

Af Anonym (ikke efterprøvet)
23.03.23
Du kan allerede nu finde programmet for vores arrangementer i april, maj og juni på dit bibliotek. Kom forbi, og tag et med hjem!

Foråret er over os. Solen titter frem og inviterer til en tur i haven - eller måske til udendørsarrangementer? Oplev ekspert i bæredygtigt havebrug Lene Skrumsager Møller i april og gå sommeren i møde i juni til "Årslyd": ord- og lydfesten for hele familien.

Elsker du ny viden? Sug endnu mere til dig, når en frisk sæson af livestreams fra Aarhus Universitet indtager et bibliotek nær dig. Du kan også komme til arrangementer og foredrag, der tager udgangspunkt i UGE17 - bibliotekernes fejring af FN's Verdensmål.

Få frisk læseglædebrændsel med en ny omgang Bogsnacks på Instagram, med digtoplæsning og poetry slam til "Årslyd", og til foredrag med forfatteren bag "Vølvens Vej", Anne-Marie Vedsø Olesen.

Børn og familier inviteres til forskellige kreaworkshops, den årligt tilbagevendende sommerferie-læsekonkurrence "Fisk i farver", og kommunens 4.- og 6.-klasseselever kan glæde sig til sommerbooktalks leveret af vores veloplagte børnebibliotekarer.

God fornøjelse! Og husk, at du altid kan orientere dig under "Det Sker" her på hjemmesiden: klik her.