ereolen global

eReolen Global

Adgang
Fri adgang for alle
Bibliotekernes digitale udlånsservice af engelsksprogede e-bøger, netlydbøger samt magasiner og tidsskrifter. Over 9.500 titler som kan tages med på farten.

Bibliotekernes engelsksprogede e- og lydbogstjeneste

Over 9.500 nyere og efterpurgte engelsksprogede e-bøger, lydbøger og magasiner/tidsskrifter. Der er bl.a. bøger til børn og unge, skøn - og faglitteratur til voksne, tegneserier og sprogkurser. Som noget nyt fra 2021 er de digitale magasiner fra RBDigital blevet en del af eReolen Global.

Sådan virker eReolen Global

Du kan først og fremmest frit låne alle de magasiner/tidsskrifter du har lyst til. Nogle ebøger er tilgængelige med det samme, det er typisk Lonely Planet rejsebøger og alle titler uden ophavsret. Andre kan umiddelbart være utilgængelige, disse kan du reservere og få adgang til senere. Du kan maks. låne to bogtitler ad gangen og maks. have to reserveringer ad gangen. Der er ikke noget maks. på magasiner/tidsskrifter.

Vejledning

  1. Du skal være bosiddende i Faaborg-Midtfyn Kommune for at benytte eReolen Global hjemmefra via Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.
  2. Klik ind på ereolenglobal.dk, eller hent appen Libby.
  3. Webbrowser: Klik ind på ereolenglobal.dk i din browser, og vælg Faaborg-Midtfyn i menuen. Log på med dit bibliotekslogin.
  4. App: Hent appen Libby, by Overdrive. Tilføj eReolen Global under "Library", og log på med dit bibliotekslogin.
  5. Få hjælp i vejledningen til Libby
  6. Prøv en Quickguide til eReolen Global på dansk eller find hjælp på help.libbyapp.com.