Forfatterskole

Fra d. 7. september 2022 kan forfatterspirer i alderen 12-18 år igen mødes, skrive, lære og blive inspireret af hinanden og af underviser Pernille Nederland.

Spring ud som forfatter

Har du lyst til at prøve dine tekster af? Har du lyst til at blive inspireret til at skrive, og vil du have konstruktiv feedback? Så er du velkommen på Faaborg Midtfyn Bibliotekernes Forfatterskole.

Vi lægger vægt på at skabe et rum, hvor fantasien og skrivelysten frit kan folde sig ud. Det skal nemlig både være trygt og inspirerende at mødes der, hvor virkeligheden og fantasien tager hinanden i hånden.

Vi mødes hver onsdag fra kl. 16.00-18.00 på Ringe Bibliotek. Hver gang får du en eller flere skriveøvelser - og tid til at skrive. Vi læser teksterne højt på skift, og alle får positiv feedback på deres tekster, ligesom du selv giver respons til de andres tekster. Forfatterspirernes tekster bliver på skift offentliggjort på bibliotekets hjemmeside, og bliver derfor læst af mange flere end dem, der er på holdet.

Underviser er Pernille Nederland, som har undervist i kreativ skrivning i 20 år. Hun er bl.a. forfatter til bogen Ord under neglene, som er en inspirationsbog for skrivenørder, og til ungdomsbøgerne Brysterne er det sted på kroppen, hvor følelserne buler ud og Den som flasker peger på ved Gyldendal i 2020 og 2022.

Forfatterskolen er for dig, der bare elsker at skrive, og for dig, som vil have et springbræt til at arbejde professionelt med ord og skriv

Alle, der kan skrive en god historie, er velkomne. Her er det ligegyldigt, hvordan du staver, bare du brænder for teksten. Målgruppen er 12-20-årige, men er du 10 eller 11 år, og har du et ekstraordinært godt greb om at skrive, er du velkommen på prøve, og går det godt, er du selvfølgelig velkommen på holdet :-)

Som udgangspunkt skal du medbringe egen computer, men hvis det er helt umuligt, kan du skrive i hånden, og renskrive og sende din tekst til Pernille fra din computer derhjemme.

Du kan tilmelde dig her →

Efterårssæson: 7. 9. til 230.11. 2022
Forårssæson: 18.1. til 29.3. 2023
Du melder dig til et helt år, dvs. to sæsoner, ad gangen.

Pris: 600 kr. for et helt år
Du melder dig til et helt år, dvs. to sæsoner, ad gangen, men kan vælge om du vil betale for hele forløbet på en gang, eller om du vil dele din betaling i 2x300 kr.

Vi glæder os til at møde dig og høre dine historier!