Forfatterskole

Fra d. 18. januar 2023 kan forfatterspirer igen mødes, skrive, lære og blive inspireret af hinanden og af underviser Pernille Nederland. Som noget helt nyt, åbner forfatterskolen op for voksne skrivetalenter, så forfatterspirer i alle aldre kan melde sig til, fra 12 år og opefter.

Spring ud som forfatter

Har du lyst til at prøve dine tekster af? Har du lyst til at blive inspireret til at skrive, og vil du have konstruktiv feedback? Så er du velkommen på Faaborg Midtfyn Bibliotekernes Forfatterskole.

Vi lægger vægt på at skabe et rum, hvor fantasien og skrivelysten frit kan folde sig ud. Det skal nemlig både være trygt og inspirerende at mødes der, hvor virkeligheden og fantasien tager hinanden i hånden.

Vi mødes hver onsdag fra kl. 17.00-19.00 på Ringe Bibliotek. Hver gang får du en eller flere skriveøvelser - og tid til at skrive. Vi læser teksterne højt på skift, og alle får positiv feedback på deres tekster, ligesom du selv giver respons til de andres tekster. Forfatterspirernes tekster bliver på skift offentliggjort på bibliotekets hjemmeside, og bliver derfor læst af mange flere end dem, der er på holdet.

Underviser er Pernille Nederland, som har undervist i kreativ skrivning i 20 år. Hun er bl.a. forfatter til bogen Ord under neglene, som er en inspirationsbog for skrivenørder, og til ungdomsbøgerne Brysterne er det sted på kroppen, hvor følelserne buler ud og Den som flasken peger på ved Gyldendal i henholdsvis 2020 og 2022.

Forfatterskolen er for dig, der bare elsker at skrive, og for dig, som vil have et springbræt til at arbejde professionelt med ord og skriv

Alle, der kan skrive en god historie, er velkomne. Her er det ligegyldigt, hvordan du staver, bare du brænder for teksten. Målgruppen er unge og voksne i alle aldre, fra 12-årsalderen og op. 

Som udgangspunkt skal du medbringe egen computer. Men hvis det er helt umuligt, kan du skrive i hånden, og renskrive og sende din tekst til Pernille fra din computer derhjemme.

Du kan tilmelde dig her →

Forårssæson: 18.1. til 29.3. 2023

Pris: 300 kr. per halvår (delt op i forårssæson og efterårssæson)

Vi glæder os til at møde dig og høre dine historier!