Pladespiller i Ringe

Nu kan du lytte til plader på biblioteket!

02.07.22
På Ringe Bibliotek har vi indrettet et lyttehjørne til dig, der gerne vil lytte til vores vinylsamling.

Svinger din musiksmag mellem vestjysk country, bebop og en snert af postpunk? Bare rolig, bibliotekets vinylsamling har dig. Den vokser vildt med aktuelle hitmagere, uomgængelige klassikere og tidløse anarkister - der er også noget for dig!  

Fra d. 1. juli kan du dykke ned i hele herligheden med høretelefoner på Ringe Bibliotek. Bag de bugnende hyldemeter med skønlitteratur har vi indrettet et hyggeligt område med sofa, planter og pladespiller, hvor du uforstyrret kan (gen)opdage vinylens knitrende magi.  

Musikområdet er skabt i fællesskab med lokale unge. Møblerne til pladespilleren og pladerne er lavet af elever fra FGU i Ringe, mens elever fra Ryslinge Efterskole har bidraget med ideer til selve indretningen. Tanken er at området skal danne ramme om et fællesskab for musikinteresserede på biblioteket, fx i form af en lytteklub, små pop-up koncerter, musikanbefalinger eller bare en uformel musiksludder. 

Du kan lytte til plader i den betjente åbningstid. Spørg blot efter nøgle og høretelefoner i skranken, så hjælper vi dig i gang.