ereolen go

eReolen GO!

Adgang
Fri adgang for alle
Bibliotekets e-bøger og netlydbøger for børn og unge i 7-14-års alderen.

eReolen GO! er en selvstændig side under eReolen. Den indeholder alle børnematerialerne fra eReolen, og henvender sig særligt til dig, der er mellem 7-14 år.

For at du kan låne bøger fra eReolen Go, skal du være bosat i Faaborg-Midtfyn Kommune og oprettet som låner på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Du kan låne 2 e-bøger og 2 netlydbøger om måneden i alt på eReolen.dk og eReolen Go. Du kan altså ikke låne 2 e-bøger det ene sted og 2 e-bøger det andet sted.

Du kan låne en bog i 30 dage. Bøgerne skal ikke afleveres. De forsvinder automatisk fra ”min side”, når de 30 dage er gået.

Bøgerne er kopibeskyttede og man kan ikke kopiere eller printe. Der er altid en læseprøve (3 % af bogen), så du undgår at bruge et lån på den forkerte bog.

Sådan gør du

  • Hent eReolen Go’s app i App Store eller Google Play. Eller gå ind på eReolenGo.dk fra din PC.
  • Log ind med dit lånernummer og pinkode til biblioteket, Vælg Bibliotek, det skal naturligvis være Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.
  • Find en god e-bog eller lydbog.
  • Tryk på ”Lån” og begynd at læse eller lytte

Trin for trin vejledning i eReolen Go

Formålet med eReolen Go er at styrke børns læselyst og læsefærdigheder via en lettere adgang til digitale frilæsningsbøger på mobile platforme og gennem formidling, der er rettet til børn og unge.