Om

Faaborg Bibliotek er Hovedbibliotek i Faaborg-Midtfyn Kommune. Biblioteket ligger i store lyse lokaler i Herregårdscentret, et butikscenter i den nordlige del af byen. Biblioteket flyttede til centeret i 1997. 

Faaborg Bibliotek er et åbent bibliotek. Det betyder, at du kan benytte dit bibliotek både i og uden for den bemandede åbningstid.

I den bemandede åbningstid kan du få hjælp af personalet til at reservere, aflevere og låne materialer samt finde de rette informationer.

Uden for den almindelige åbningstid er der ikke personale til stede. Her lukker du dig selv ind på biblioteket ved at scanne dit sygesikringskort på kortlæseren på døren. Du kan via selvbetjeningsautomaten aflevere og låne materialer og afhente reserverede materialer - og du kan læse aviser og tidsskrifter, fotokopiere samt benytte pc og internet. For at benytte Det biblioteket i den selvbetjente åbningstid skal du være fyldt 14 år.

Parkering

Du kan parkere ved Herregårdscentret. Parkerer du ved Sparekassen, skal du være opmærksom på, at du maksimalt må parkere i 2 timer. Holder du bagved Herregårdscentret er det ingen tidsbegrænsning.

Tilgængelighed

Der er adgang for kørestolsbrugere på Faaborg Bibliotek