Peter H. Olesen Mads Mouritz
Peter H. Olesen / Mads Mouritz

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Adresse
Polymeren, Port 10
Stationsvej 69
5792 Årslev
Arrangører
Målgruppe
Voksne
Voksen

Peter H. Olesen og Mads Mouritz: Koncert på Årslyd 2023

03.06.23
Dobbeltkoncert med Peter H. Olesen (De efterladte, Olesen-Olesen) og Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev Projektet).

Oplev en helt særlig koncert, når Peter H. Olesen og Mads Mouritz lægger vejen forbi Årslyd 2023 og sammen spiller sange fra deres respektive repertoire - en musikalsk samtale!

Peter H. Olesen har i slutningen af marts i år, under navnet Olesen, udgivet sit første solo-album 'Blues & salmer'. Pladen er blevet til i et tæt samarbejde med Mads Mouritz og Peter H. Olesen fortæller:

"Jeg har i mange år haft lyst til at udgive et akustisk album, med hvad jeg har vovet at kalde for ‘nye danske viser’ og forsøgt at sælge idéen til et par af de komponister, jeg har arbejdet sammen med, både min bror Henrik i Olesen-Olesen og min makker Michael Lund i De efterladte, men min gode kollega Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev Projektet) var den eneste, som bed på og helt forstod, hvor det var, jeg ville hen.

Mads og jeg har gennem de senere år skrevet mere end to håndfulde sange og sammen med vores sangskriverkollega, mesterguitaristen Kristoffer Munck Mortensen (Mellemblond) og den fænomenale jazz-bassist Nils Bo Davidsen har vi nu realiseret min gamle drøm.

Vi mødtes i efteråret 2022 og indspillede live i studiet langt ude på landet en samling nærværende, poetiske og pænt ramsaltede akustiske blues-, folk- og visesange med akustiske guitarer, banjo, mandolin, kontrabas, cello og flygel – og kun meget få overdubs."

Om Mads Mouritz:
Med bandet Mouritz/Hørslev Projektet står han og digteren Lone Hørslev for noget særligt i dansk musik. Siden debuten ‘Så er det sagt’ fra 2007 har de gang på gang sat nye standarder for den dansksprogede pop-genre. Mouritz og Hørslev har sammen skabt et multifacetteret popunivers med knivskarp lyrik og rørende melodier - og over 4 albums har de opbygget et stort bagkatalog af sange. Mads Mouritz har siden 2004 udgivet fire plader i eget navn og Ympehaven fra 2016 var startskudet til at duoen Mouritz & Funch med kulthittet Dagen er go’ for alvor kom ud og turnere i Danmark.

Med støtte fra Den Faberske Fond, Nordea-fonden og Slots- og Kulturstyrelsen. 

Tags

Materialer