Foto: Forfatterforedrag

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
160 kr. / Early Bird 130 kr. (senest d. 23/8)
Adresse
Polymeren
Stationsvej 69
5792 Årslev
Arrangører
Målgruppe
Voksne
Voksen

Er spionagen et nødvendigt onde? Foredrag af Hans Jørgen Bonnichsen

07.09.22
Hans Jørgen Bonnichsen sætter spørgsmålstegn ved, om spionage er et nødvendigt onde i politiets arbejde, eller om det måske helt kan undværes.

Hans Jørgen Bonnichsen er fhv. PET-chef, kriminalinspektør og terrorekspert. I dette foredrag vil Bonnichsen have fokus på spionage i forbindelse med efterretningstjenestens opgaver og arbejdsmetoder. På baggrund af sin tid som spionjæger vil han bl.a. sætte spørgsmålstegn ved, hvorvidt spionagen er et nødvendigt onde i politiets arbejde eller det helt kan undværes.

Bonnichsen har været chefkriminalinspektør ved politiet i mere end 40 år. I 20 år var han en del af Rejseholdet, hvor han beskæftigede sig med alt lige fra drab til bedrageri. Efterfølgende fungerede han som souschef for Rejseafdelingen og som operativ chef for Politiets Efterretningstjeneste.

Efter Bonnichsen i 2006 gik på pension, har han fungeret som TV-avisens efterretningsekspert, hvor han benytter sin viden og erfaring fra politiet, når han kommenterer på aktuelle sager. Han holdler desuden spændende og vedkommende foredrag, som er fyldt med indlevelse og spænding, når han fortæller om politiets arbejde og arbejdsmetoder.

Hans Jørgen Bonnichsen er forfatter til flere fagartikler og bøger og har også bidraget til antologier om overvågning, kunst og efterretning, Han har både en national og international politilederuddannelse og har desuden en BA i litteraturvidenskab med kunsthistorie fra Københavns Universitet.