Om dette arrangement

Tid
18:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Voksen

Bibliotekets Open by Night i Ringe

26.08.22
Biblioteket slår dørene op til en livlig aften med vinylcafé i gaden, krea og kunst for børn og voksne i biblioteket.

Til bibliotekets Open by Night bliver der gang i Algade. Foran biblioteket disker vi op med op med med kaffe, kulørte lamper og ikke mindst musik fra bibliotekets voksende vinylsamling. Bibliotekets musikglade vinylnørder vender plader hele aftenen og spreder festlig stemning. Tjek pladerne ud og hør dit favoritnummer. Prøv også vores musikquiz, du kan vinde en lækker musikpræmie, hvis du er en af dem, der kan sin musikhistorie.
 
I børnebiblioteket kan de yngste hygge sig med at lave perleplader af forskellige eventyr og kendte børnebogsfigurer. 

I mødelokalet kan du deltage i Faaborg Museums Kunstquiz og blive klogere på kunsten gennem overraskende minifortællinger: Hvad gjorde kunstnerne, hvis de løb tør for plads, når de var i gang med et maleri? Hvorfor er der små blyantskrydser på museets store gipsskulpturer? Hør mere om dette og andre sjove og underfundige historier og detaljer om Fynboerne og deres malerier. Måske bliver det dig, der vinder quizzen? 
I mellem quizzerne er man velkommen til at komme forbi og få nærmere indtryk af museet og kunstnerne gennem fotografier og et udvalg af museets publikationer. 

Faaborg Museums Kunstquiz
Kl. 18.00 - 18.15
Kl. 18.30 - 18.45
Kl. 19.00 - 19.15
Kl. 19.30 - 19.45

Eventyrlige perleplader for børn: 
Kl. 18.00-20.00

Vinylcafé 
Kl. 20.00-22.00