Forfatterskolen

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
600 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Unge
Unge

Forfatterskole

07.09.22 - 29.03.23
Fra d. 7. september kan forfatterspirer i alderen 12-18 år igen mødes, skrive, lære og blive inspireret af hinanden og af underviser Pernille Nederland.

Spring ud som forfatter

Har du lyst til at prøve dine tekster af? Har du lyst til at blive inspireret til at skrive, og vil du have konstruktiv feedback? Så er du velkommen på Faaborg-Midtfyn Bibliotekernes Forfatterskole.

Vi lægger vægt på at skabe et rum, hvor fantasien og skrivelysten frit kan folde sig ud. Det skal nemlig både være trygt og inspirerende at mødes der, hvor virkeligheden og fantasien tager hinanden i hånden.

Vi mødes hver onsdag fra kl. 16.00 til kl. 18.00 på Ringe Bibliotek. Hver gang får du en eller flere skriveøvelser - og tid til at skrive. Vi læser teksterne højt på skift, og alle får positiv feedback på deres tekster, ligesom du selv giver respons til de andres tekster.
Forfatterspirernes tekster bliver på skift offentliggjort på bibliotekets hjemmeside, og bliver derfor læst af mange flere end dem, der er på holdet.

Pernille Nederland underviser

Underviser er Pernille Nederland, som har undervist i kreativ skrivning i 20 år. Hun er netop nu aktuel med ungdomsbogen 'Den som flasken peger på', der er udkommet på Gyldendal her i foråret og er bl.a. også forfatter til bogen 'Ord under neglene', som er en inspirationsbog for skrivenørder, og til børnebogen 'Brysterne er det sted på kroppen, hvor følelserne buler ud', som kom på Gyldendal i 2020. 

Forfatterskolen er for dig, der bare elsker at skrive, og for dig, som vil have et springbræt til at arbejde professionelt med ord og skriv.

Alle, der kan skrive en god historie, er velkomne. Her er det ligegyldigt, hvordan du staver, bare du brænder for teksten. Målgruppen er 12-18-årige, men er du 10 eller 11 år, og har du et ekstraordinært godt greb om at skrive, er du velkommen på prøve, og går det godt, er du selvfølgelig velkommen på holdet :-)

Som udgangspunkt skal du medbringe egen computer, men hvis det er helt umuligt, kan du skrive i hånden, og renskrive og sende din tekst til Pernille fra din computer derhjemme.

Vi glæder os til at møde dig og høre dine historier!

Ringe Bibliotek
Onsdage kl. 16.00-18.00 (forløbet følger skolernes ferie, og der er fri i uge 42 og uge 7)
Efterårssæson: 7. september til 30. november 2022
Forårssæson: 18. januar til 29. marts 2023
Pris: 600 kr. (Du melder dig til for begge sæsoner)