Foto: Aja Marie Skyum

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Udstilling

Aja Marie Skyum udstiller i Store Sal

12.08.22 - 05.10.22
Udstillingen præsenterer et bredt udvalg af værker inden for tekstile installationer, papirklip og grafiske kollager samt træsnit.

Alle er velkomne til fernisering fredag d. 12. august kl. 16 – 17.30, hvor kunstneren vil være til stede, og biblioteket byder på et glas.

”Inspirationen sker gennem materialerne, og hvordan de kan kombineres og udforskes. Grafisk og formativt.” Således beskriver Aja Marie Skyum selv udgangspunktet for sin kunst.

Grafiske og arkitektoniske kontraster samt undersøgelser af naturen danner grobund for værkerne. Fuglen og træet er et gennemgående motiv, og i sit tekstile arbejde har hun blandt andet arbejdet med grønlandsk sælskind og kniplinger ud fra en interesse for bæredygtigt design, materie og form.

Om udstilleren:

Aja Marie Skyum er uddannet modedesigner fra Designskolen Kolding i 2014. Hun er datter af billedkunstnerne John Olsen og Hanne Skyum. Begge har tidligere udstillet i Store Sal på Ringe Bibliotek, og Aja Marie Skyum og Hanne Skyum præsenterede i 2013 en fællesudstilling med træsnit og papirklip.

Udover Galleri Svinestien i Rudme og Privaten SAK i Svendborg har Aja Marie Skyum udstillet på Koldinghus, i Miljøministeriet under Kulturnatten i København samt deltaget med sine tekstiler på et modeshow på Børsen.

Fra d. 1. oktober 2022 deltager hun i særudstillingen ”Fugl 2022” på Johannes Larsen Museet i Kerteminde.