Dekorativt billede

Om dette arrangement

Tid
9:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Sommerbooktalk på Ringe Bibliotek

22.05.23
Sommertid er læsetid. Men hvad skal man læse? Børnebibliotekarerne inviterer 4.-6. klasser til inspirerende sommerbooktalks.

Det er med litteratur som med så meget andet, at det, den ene er begejstret for, måske ikke passer den anden. Derfor er det godt at blive præsenteret for et udvalg af romaner om forskellige emner og i forskellige genrer.

Børnebibliotekarerne på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne har læst stakkevis af bøger, lette og svære, og inden for alle mulige genrer, og nu er de klar til at dele deres passion for litteratur med børnene i kommunen. Ved en række booktalks fra d. 22.-26. maj vil bibliotekarerne fortælle om bøgernes fantastiske verdener og smitte børnene med læseglæde.

Hvis du er lærer til elever på 4.-6. klassetrin i Faaborg-Midtfyn Kommune, og du ønsker at give dine elever mulighed for at blive inspireret til sommerens læsning og måske få en ny yndlingsbog med hjem, så meld din klasse til en booktalk.  Lad os sammen sprede glæden ved læsning og litteratur. Men skynd dig, for pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet!

Vi ser frem til at dele vores læseoplevelser og kærlighed til litteratur, bøgernes magi og glæden ved at læse med din klasse!

Ved tilmelding på skal navn på skole anføres, og om den tilmeldte klasse er henholdsvis en 4.-, 5.- eller 6. klasse. Desuden kontaktoplysninger i form af telefonnummer eller mail.

Ringe Bibliotek
Mandag d. 22. maj kl. 9.00 - 10.00
Fri entré med tilmelding