Foto: Thomas Buchberg

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Forfatterforedrag med Michael Kamp

14.11.22
Hvordan skræmmer man livet af folk i litteratur? Forfatter Michael Kamp fortæller, hvordan man skræmmer folk på skrift, og hvordan han arbejder.

Michael Kamp har skrevet en lang række af børnebibliotekets største hits som for eksempel ’Klovn’, serien om ’Nekro-Mathias’, gyserserien ’Tænkehatten’ og de nye serier ’Battle Royale’ og ’Vercinger præsenterer’. Med sin blanding af gys, humor og hæsblæsende tempo fanger Michael Kamps forfatterskab også nogle af de børn, som læser mindre.

Michael Kamp har en baggrund som lærer og er derfor dygtig til at formidle til målgruppen. Til foredraget vil han både fortælle om sine bøger, og om hvordan han arbejder med at skrive dem. Vi kommer vidt omkring i værktøjskassen, og Michael Kamp er altid god for en røverhistorie også.

Foredraget vil give børnene indblik i forfatterens værker samt en forståelse for, hvordan en forfatter arbejder fra research- til publiceringsfasen, og hvilke overvejelser han gør sig omkring sprog, karakterer og world building. Vores erfaring er, at et personligt møde med en forfatter til et foredrag som dette fremmer læselysten og vækker børnenes nysgerrighed i forhold til at udtrykke sig skriftligt. 

Forfatterforedraget er målrettet børn i alderen 13-14 år (7. klasse).
Tilmelding senest d. 3. november 2022.

Der er mulighed for at bestille klassesæt med forfatterens bøger på biblioteket forud for foredraget. Biblioteket modtager bestilling på materialer til klassesæt tidligst 14 dage før ønsket afhentning. Bemærk dog, at vi ikke kan bestille klassesæt til mange klasser på én gang. 

Materialer