Nanna Foss

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Adresse
Kulturhuset Byskolen
Grønnegade 40
5600 Faaborg
Arrangører
Målgruppe
Børn
Børn

Forfatterforedrag for 8.-9. klasse med Nanna Foss

13.11.23
Forfatter Nanna Foss fortæller om sin populære SPEKTRUM-serie.

"Er science fiction ikke altid sådan noget med robotter og rumskibe?" Forfatter Nanna Foss fortæller om sin populære SPEKTRUM-serie, der mikser en genkendelig teenagehverdag med tidsrejser og paranormale evner.

Hun afliver også flere forfattermyter ... og fortæller om de helt særlige udfordringer ved at have en blind hovedperson. Foredraget indeholder videoklip fra YouTube-eksperimentet "en dag som blind" samt gode råd og sjove anekdoter fra forfatterens arbejdsværelse.

Læs mere om Nanna Foss her: http://nannafoss.dk/

Vær opmærksom på at der er et begrænset antal billetter til foredraget. Spørgsmål ang. billetter kan rettes til casmu@fmk.dk

Kulturhuset Byskolen, Grønnegade 40, Faaborg
Mandag d. 13. november kl. 11.00 - 12.00

Forfatterforedrag er en helt særlig mulighed for at møde et engageret skrivende menneske og blive klogere på fænomener som research- og skriveproces, karakterudvikling og alt det andet der omgiver tilblivelsen af litteratur. Biblioteket udvælger hvert år dygtige og aktuelle forfattere, der skriver relevant til målgruppen og formår at møde de unge i øjenhøjde. Vi er glade for i år at kunne præsentere Søren Jessen og Nanna Foss.
 

Tags