Søren Jessen

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Adresse
Kulturhuset Byskolen
Grønnegade 40
5600 Faaborg
Arrangører
Målgruppe
Børn
Børn

Forfatterforedrag for 7. klasse med Søren Jessen

20.11.23
Dyk ned i Søren Jessens univers hvor tekst og billeder står i et dynamisk, men altid forpligtende forhold til hinanden.

Forfatter og illustrator Søren Jessen har skrevet omkring 65 bøger for alle aldre og modtaget adskillige priser for både sine historier og tegninger. Forfatterskabet rummer et bredt spektrum af genrer fra billedromaner, ungdomsromaner, tegneserier og graphic novels. Blandt sidstnævnte er særligt ’Alt på spil’ og ’Liv på spil’ kendte titler. Søren Jessen vil både fortælle om sin arbejdsproces og sit forfatterskab med fokus på den grafiske fortælling.  

Læs mere om Søren Jessen her:  https://www.soerenjessen.com/

Vær opmærksom på at der er et begrænset antal billetter til foredraget. Spørgsmål ang. billetter kan rettes til casmu@fmk.dk

Kulturhuset Byskolen, Grønnegade 40, Faaborg
Mandag d. 20. november kl. 11.00 - 12.00

Forfatterforedrag er en helt særlig mulighed for at møde et engageret skrivende menneske og blive klogere på fænomener som research- og skriveproces, karakterudvikling og alt det andet der omgiver tilblivelsen af litteratur. Biblioteket udvælger hvert år dygtige og aktuelle forfattere, der skriver relevant til målgruppen og formår at møde de unge i øjenhøjde. Vi er glade for i år at kunne præsentere Søren Jessen og Nanna Foss.

Tags